Voetbal

Fc Harlingen ontvangt THOR

Zondag sluit fc Harlingen het kampioensseizoen af met een thuiswedstrijd. Tegenstander is dan THOR. De ploeg uit Lippenhuizen staat op de vierde plaatst en plaatste zich via de winst in de tweede periode al voor de play-offs om promotie en kan dus een verlenging van het seizoen tegemoet zien. Ze zullen daarom ook naar Harlingen komen voor drie punten om zo met een goed gevoel de play-offs in te gaan. Daarom zal fc Harlingen THOR-spits Yob Bos goed in de gaten houden, want hij heeft er dit seizoen al vijfentwintig gemaakt.

Fc Harlingen daarentegen wil dit mooie seizoen haar ongeslagen thuisreeks voltooien en zal er dus alles aan doen de punten in eigen huis te houden. Eerder dit seizoen eindigde de lastige wedstrijd in Lippenhuizen in een puntendeling. Of deze keer de volle buit wordt gepakt, weten we rond de klok van vier uur. Voor aanvang van de wedstrijd zal het team van Steffen Hansma en Peter Outhuijse gehuldigd worden en zullen ze de kampioensschaal overhandigd krijgen. De aftrap op sportpark Vierkantsdijk is als vanouds om 14.00 uur en Pupil van de Week Robin Bekema trapt af!

 

Pupil van de Week

“Hoi, mijn naam is Robin Bekema. Ik ben 10 jaar en zit in groep 7 van de Súdwester in Sneek. Mijn favoriete voetbalclub is AZ, maar van alle voetballers vind ik Kylian Mbappé van PSG de beste. Ik voetbal al 3 jaar bij fc Harlingen en sinds kort speel ik bij de JO11-1 en dan het liefst in de spits. Mijn trainers zijn Finn Koornstra en Youri Bouma en Youri is ook mijn favoriete speler bij het eerste. Ik hoop dat fc Harlingen vandaag gaat winnen en dat ze veel doelpunten maken!”

|Doorsturen

BuienradarAgenda