Voetbal

Fc Harlingen ontvangt Renado

Zelden waren de slotrondes van een competitie zo spannend als dit seizoen in de 3e klasse A. Zowel bovenin als onderin is de spanning om te snijden. Het verschil tussen de koploper en de nummer drie is slechts twee punten. Daar waar onderin twee ploegen rechtstreeks degraderen en er drie om moeten spelen staat fc Harlingen, na de deceptie tegen hekkensluiter De Blesse afgelopen zondag, slechts één punt boven de nacompetitiestreep. Er zijn nog vier wedstrijden te spelen om het tij te keren. Er wordt nog een bezoek aan Oldemarkt en Akkrum gebracht en thuis ontvangt fc Harlingen nog Renado en Trinitas.

Begin deze maand ging fc Harlingen op bezoek bij Renado en aanstaande vrijdagavond komt de ploeg uit St. Nicolaasga naar Harlingen. In de eerste wedstrijd incasseerde fc Harlingen een nipte nederlaag. In thuiswedstrijden hebben de Harlingers sinds de winterstop nog niet verloren en als de thuisploeg zichzelf een dienst wil bewijzen, zal het, nee móet het de drie punten in de havenstad moeten houden. Het zou dan Renado passeren op de ranglijst en Friesland en Oosterlittens in ieder geval een week achter zich houden. Renado staat echter ook maar drie punten boven de streep en heeft dus dezelfde belangen als de thuisploeg. Afgelopen zondag haalde men nog een punt tegen Akkrum en zal ook vrijdag voor de punten gaan.

Zoals gezegd niet op zondag, maar op vrijdagavond op sportpark Vierkantsdijk. Wedstrijdsponsor is Mercurius Shipping Group en de aftrap om 20.00 uur wordt verricht door Pupil van de Week: Pepijn Helvrich.

Vrijdag 26 april, 20.00 uur fc Harlingen 1 – Renado 1.

|Doorsturen

BuienradarAgenda