Voetbal

Fc Harlingen ontvangt DTD

Met nog negen wedstrijden te gaan in dit seizoen is het voor de ploeg uit 'De Trije Doarpen' één van de laatste wedstrijden op zondagmiddag. Vanaf volgend seizoen zal de ploeg in actie komen op de zaterdagen. 

Niet alleen nemen ze afscheid van de zondag ook staat er volgend seizoen een nieuwe trainer aan het roer bij DTD en wel Steffen Hansma die dus bezig is met zijn laatste seizoen bij fc Harlingen. Samen met de rest van de hoofdmacht zal hij er zondag alles aan doen om de punten in Harlingen te houden en de voorsprong op DTD te vergroten. Na twee remises op een rij is een driepunter zondag van harte welkom. Eerder dit seizoen pakte fc Harlingen de winst tegen DTD in de slotfase.

DTD daarentegen zal zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven en heeft de drie punten ook hard nodig. Vorige week leek men lang een punt over te houden aan de wedstrijd tegen Akkrum, maar vlak voor tijd beslisten de Akkrummers de strijd in hun voordeel. Wie komt er zondag als winnaar uit de strijd? Wedstrijdsponsor is Beumako Top-Vlonderplanken. De aftrap om 14.00 uur wordt verricht door Pupil van de Week Levi Boersma en uiteraard is iedereen weer van harte welkom.

 

Programma zondag 24 maart 2024

Thuis:

14.00 fc Harlingen 1 - DTD 1

Uit:

14.00 LAC Frisia 3 - fc Harlingen 4

14.00 LAC Frisia 5 - fc Harlingen 3

|Doorsturen

BuienradarAgenda