Voetbal

Fc Harlingen imponeert op OFK Zaalvoetbal

Fc Harlingen heeft indruk gemaakt tijdens het Open Friese Kampioenschappen (OFK) zaalvoetbal. Het tweede team strandde in de poulefase, met overwinningen op Wardy Veld (4-2) en vv Irnsum (1-2). Ondanks enkele nederlagen tegen sterke tegenstanders zoals Stiens JO19 (1-0), vv Holwerd (0-2) en Drachtsterboys (3-0), eindigde het team op een verdienstelijke vierde plaats.

Fc Harlingen 1. (Foto: S. Jager)

Het JO19-1 team van fc Harlingen trotseerde een zware poule met onder andere V en V’68, Blauw Wit 1, vv DTD, vv Nicator en vv Tzum. Ondanks enkele uitdagende wedstrijden behaalden ze een opmerkelijk gelijkspel (2-2) tegen de uiteindelijke winnaar van de poule Blauw Wit 1 en JO19-1 eindigde op de vijfde plaats.

Fc Harlingen 1 presteerde uitstekend in de voorrondes, met overwinningen op Drachtsterboys JO19-1 (0-2), ONT/CHZ (1-2), QVC (2-0) en een gelijkspel (1-1) tegen Exstudiantes. In de finales op zaterdag 13 januari wisten ze zich te kwalificeren voor de 8e finales met overwinningen op vv Balk (0-2) en vv Marrum (1-2) en een gelijkspel (1-1) tegen Futsal Hoogeveen. Het avontuur eindigde helaas in de 8e finales tegen Puinhoop United, dat met 1-0 won. Al met al mooie prestaties van de zaalvoetballers die nu hun aandacht gaan richten op het veldvoetbal.

JO19-1. (Foto: R. Zandberg)

|Doorsturen

BuienradarAgenda