Voetbal

Fc Harlingen 1 ziet wedstrijd weer afgelast worden

In de voorbeschouwing werd luchtig verwezen naar het gezegde 'Driemaal is scheepsrecht', niet wetende dat de uitwedstrijd tegen vv Renado voor de derde keer op rij daadwerkelijk werd afgelast. Een déjà vu, aangezien dezelfde wedstrijd al eerder in december en januari was uitgesteld. Voor de vierde keer is nu een nieuwe datum vastgesteld, en wel op maandag 1 april. Een datum die nog ver weg lijkt – tenzij het wellicht een grapje is...

Ter voorbereiding op de hervatting van de competitie op zondag 3 maart speelde fc Harlingen 1 afgelopen donderdagavond een oefenwedstrijd in Minnertsga. Om de scherpte te behouden, staat er ook nog een oefenwedstrijd gepland tegen v.v. Heeg 1 op dinsdagavond 27 februari. Deze wedstrijd wordt thuis gespeeld en begint om 20.00 uur. Het team wil duidelijk in vorm blijven en kijken uit naar de hervatting van de competitie.

 

Fc Harlingen 2 blijft winnen

Ondanks dat er afgelopen weekend veel wedstrijden afgelast werden vanwege de vele regenval speelde fc Harlingen 2 wel. De thuiswedstrijd van afgelopen zondag tegen SC Terschelling 2 werd gewonnen met 6-3. Dat betekent dat fc Harlingen 2 nu vier overwinning op rij geboekt heeft en met 15 punten op een derde plaats staat.

 

Fc Harlingen 3

Fc Harlingen 3 behaalde afgelopen zondag een klinkende 6-0 zege tegen Friesland 4 en staat hiermee op een derde plaats.

 

Zondag 3 maart zal de competitie voor de seniorenteams weer hervat worden.

 

Programma fc Harlingen

Zaterdag 24 februari

Thuis:

14.00 fc Harlingen VR1 – Leeuwarder Zwaluwen VR2

Uit:

09.00 SJO Broekster Walden MO13-1 – fc Harlingen MO13-2

12.00 Nijland 2 – fc Harlingen JO19-1 (oefen)

Dinsdag 27 februari

Thuis:

20.00 fc Harlingen 1 – V.V. Heeg (oefen)

Woensdag 28 februari

Uit:

19.00 Deinum JO17-1 – fc Harlingen JO17-1

|Doorsturen

BuienradarAgenda