Voetbal

Familieweekend 2023 fc Harlingen

Bijna is het weer zover, het familieweekend bij fc Harlingen. Een jaarlijks terugkerend 3-daags evenement bij fc Harlingen welke boordevol activiteiten, gezelligheid en muziek staat voor jong en oud. 

In het weekend van 23, 24 en 25 juni barst het feestelijke slotweekend bij fc Harlingen los en wordt op vrijdagavond 23 juni het startsein gegeven door voorzitter Nico Beuker waarna het “Ouwe Seunen” Old Stars Walking Football toernooi van start gaat. In kleine partijtjes wordt tegen diverse clubs vanuit Friesland en daarbuiten gestreden voor de eer, uiteraard met de nodige Harlinger humor. Sinds jaar en dag is de zeskamp een zeer favoriet onderdeel van het familieweekend en na het uitstapje op de zaterdag vorig jaar is de zeskamp dit jaar gewoon weer als vanouds op de vrijdagavond. En ook dit jaar met vernieuwende onderdelen. Na de sport is er tijd voor ontspanning en zal zanger Wijtze voor een muzikale afsluiter zorgen. 

Zaterdag 24 juni staat vooral in het teken van voetbal voor jong en oud. Of het nu 4x4, 5x5 verkleedvoetbal of penaltyschieten is, iedereen kan zijn of haar voetbal skills laten zien. Fc Harlingen's enige en eigen feestzanger Benny Bakker komt ’s middags zingen en hij zal er ongetwijfeld weer een swingende middag van gaan maken. Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen zich even opladen voor de avond. Want er is maar één DJ die de voetjes van de vloer en zelfs óp de tafels krijgt! DJ Quickfinger gaat er een onvergetelijke feestavond van maken.

En wanneer alles weer “uitgekaterd” is (of niet) wordt er zondagochtend 25 juni gestart met het kaatsen voor jong en oud. Meer informatie over bijvoorbeeld het opgeven of het volledige programma is terug te vinden op onze website www.fc-harlingen.nl óf via de social mediakanalen. Kortom: fc Harlingen maakt zich op voor nog een laatste weekend vol gezelligheid, sport en spel. Mis het niet! Ook al doe je niet mee, kijken en genieten mag altijd.

|Doorsturen

BuienradarAgenda