Voetbal

Familiedagen Zeerobben

Dit weekend staan de familiedagen van Zeerobben weer op het programma. Met ook dit jaar weer een vol programma met ook nog eens op de vrijdag een nieuwe activiteit. 

Naast de zeskamp voor de jeugd (van de Waddenrobkes t/m de JO/MO15) die om 16.00 uur begint komt de organisatie met “Smakelijk Zeerobben!”! Het Oostersportpark wordt omgebouwd tot een mini foodfestival. Foodtrucs en kraampjes van lokale ondernemers Plus Lunenborg, Grandcafé De Reus, Grand Café Levels en Im Sabai) komen naar het Oostersportpark en bieden heerlijke hapjes tegen een klein prijsje aan. Voeg daarbij een stukje livemuziek en het kan niet anders dan een gezellige boel worden. Dit foodfestival begint om 17.00 uur en zal rond 20.30 uur weer stoppen. Zo kunnen de ouders van de kinderen die meedoen aan de zeskamp gezellig aanschuiven en ook de kaatsers die om 18.30 uur beginnen kunnen zich heerlijk culinair laten verwennen bij Smakelijk Zeerobben. Om 18.00 uur zullen de familiedagen officieel geopend worden door voorzitter Sander Alberda.

De zaterdag zal traditioneel in het teken staan van het Bode-Toernooi. Alle jeugdleden van Waddenrobkes t/m JO13 zullen aanwezig zijn en strijden om de Bode-Trofee. Aansluitend is het tijd voor nog een hoogtepunt: de strijd om de Tinus Booij Penalty Bokaal met deelnemers uit elk jeugdteam en vervolgens natuurlijk weer het gekostumeerd familie-voetbal wat ook dit jaar iets bijzonders heeft te bieden.  De dag wordt afgesloten met een gezellige feestavond op terras en in de kantine. Met de weersvoorspellingen erbij kan het niet anders dan stralend zijn. U bent van harte welkom.  

|Doorsturen

BuienradarAgenda