Voetbal

Exstador zaalvoetbalcompetitie

Van Stee Offshore – Pedicure Spa Harlingen           4-3

Dit waren 2 jonge teams die aardig teugen ulkaar opgewossen waren. En dat is wel leuk in deze competitie waar de verhouding soms wel wat groot binne. Na 4 minuten gaf Storm, ik vien dat een prachtige naam, Seinen een bekeken tikje op David Kwast en die scoorde 1-0 voor van Stee. Van Stee wudden wat sterker en Finn Janssen kwam alleen voor een leeg goal en hij mistte. Dat deed anne andere kant Aaron Barend Bouwhuis niet hij maakte 1-1. Sien pa Cathrinus het dat nooit deen een goal make. In de 2e helft liepen de mannen van Van Stee bij hun teugenstander weg. Sil Kuperus maakte 2-1, Storm Seinen 3-1 en David Kwast 4-1. Toen namen de mannen van Van Stee wat gas terug en dat was niet slim. PSH zette wederom hun joker Wiepke Zondervan in en die gaf meteen een splijtende pass an Jarno Attema en dat wudde 4-2. En ze vochten deur as leeuwen en die Jarno Attema maakte oek nog 4-3. Van Stee kreeg ut deur eigen skuld nog zwaar maar ut bleef 4-3.

 

V.d. Ploeg schilderwerken – Broodje Nuchter          1-5

Een leuke wedstried waarin v.d. Ploeg toch een verassende dikke nederlaag leed, suuden ze verjonge mutte. Toch kregen ze de eerste kans maar de jeugdige Niek Aalders roste de bal oppe lat. Terwiel ze bij v.d. P. even met 2 vingers inne neus stonnen, strafte Sylvester Feenstra dat af, 0-1. Na die goal wudde ut even ulkaar aftasten en loere op een kanske. Niek Aalders had wat met ut houtwerk hij ramde de bal nou oppe paal. Waren ze inne 1e helft nog redelijk an ulkaar gewaagd inne 2e helft wudde dat anders. Ut spel wudde ur oek niet beter op maar Niels Podt vergrote toch de voorsprong naar 0-2. Valentijn van Laar wist ur zelfs 0-3 van te maken. Ja en dan misse ze bij v.d. P. toch voetballers as Michel v.d. Ploeg, Stefan Adema en natuurlijk hun voetkunstenaar Ralf van Hurck. Toch deed Levi Kiviet wat terug hij scoorde uut een vrije trap 1-3. Niels Podt en Paolo Missaglia bepaalden de eindstand op 1-5.

 

PoPaLo – Damen Daimond           3-7

De dubbele diamanten gaan natuurlijk rechtstreeks af op ut kampioenschap vanne B poule. Toch waren ut de voddeboeren die de eerste echte kans kregen maar Norbi Helik miste. Daarna kregen de mannen van DD oek een berg kansen maar die hadden de juuste richting oek nog niet vonnen. Ut ging eigenlijk wel aardig geliek op de eerste minuten. DD wudde wat onrustig tot de 8e minuut toen was daar Mohamed die 0-1 maakte. Daar was PPL wel even van skrokken en ze vergaten te verdedigen en dat strafte Mozshim netjes af, 0-2. Die keeper van PPL Gerard Rutten lag trouwens om ut hutsje op sien vreet oek at ur gien bal inne buurt was. Toch wist Brian Visser de stand terug te brengen naar 1-2. Het antwoord kwam snel van Moamn 1-3, een blunder van de DD keeper zorgde voor een treffer van Brian Visser, 2-3. En toen Brian Visser inne 2e helft een pass van Jurjen Breimer afronde wudde het zelfs geliek, 3-3. Maar ja toen was DD warm draait en begon de machine te lopen. Mohamed Alkaboos maakte 3-4 en 3-5, Mozshim 3-6 en Mohamed Alkaboos 3-7.

 

BuurtBazen – Mind of Visuals       4-5

De mannen van de BB kletsten ut meteen goed in want na 2 minuten strafte Sofian een foutje inne MoV defensie af, 1-0. Maar na een tiedsje lette ze bij BB oek even niet op en toen was daar Remco Adema, 1-1. Ut spel ging lekker heen en weer en op en del, ze kon Djian een volgende fout afstraffen, 2-1 voor BB. Ut was bijna 3-1 maar de bal van Pepijn ketste vliegend oppe paal. Gelazer voor ut BB doel brogt de rebound bij Rowan Grijpma en ut was 2-2. Na de wissel nam MoV ut heft in hannen en maakte Remco Adema 2-3. Ik weet niet wat die verdediging van MoV opvreten of sopen hadden want weer gingen ze inne fout en dit keer zei Abdelhak, dank u, 3-3. Dat die seunen van Sjoerd ten Hoeve hard knalle kanne wisten we, nou loste Harmen ten Hoeve sun pegel en wudde ut 3-4, hewwe ze van hun pa trouwens. Drekt daarna ramde hij nog een oppe paal maar anne andere kant liep oek een slimmerik Pepijn, hij maakte weer geliek, 4-4. Ut wudde nog spannend maar uuteindelijk trokken MoV an ut langste eind deur een goal van Remco Adema 4-5.

|Doorsturen

BuienradarAgenda