Exstador zaalvoetbalcompetitie

Wedstrijden B poule

RCM/Administratie – Pedicure Spa Harlingen        4-7

Dit was een topper en zaten de tribunes aardig vol. PSH begonnen zeer aanvallend maar keeper Ronald van Riet hield sien plakje voorlopig skoon. Dat deed Sander Zeilmaker beter want hij drukte ut balsje wel in ut netsje, 1-0. Maar 7 minuten later was daar Niels Vlottes die gooide sien gespierde billug inne strijd en maakte meteen 1-1. Ut spel ging heen en weer maar weer was daar die Niels Vlottes en hij maakte 2 minuten voor de wissel 1-2. PSH sponsor Daisy Nota moedigde de ploeg fanatiek aan, dat hielp even niet omdat Yasin Fegas 2-2 maakte. Sander Zeilmaker pakte een de bal af en strafte dat af met een goal, 3-2. Een pegel vanaf de midden van Marlijn Homminga verraste keeper Van Riet, 3-3, gevolgd door een wat mazzel bal van Allard Hoekstra, 4-3. RCMA ging los ook 5-3 was van Hoekstra. Sander Zeilmaker had pech hij raakte de paal en weer Allard Hoekstra raakte de roos, 6-3. De wedstrijd leek gespeeld alhoewel Jeroen van Dellen nog 6-4 maakte en Jarno Attema 7-4.

De Tobbedansers – Mind of Visuals            2-3

Nick de Wit docht waarskielijk na 2 minuten ik mut die lui van MoV even helpe en tikte de bal in eigen doel, 0-1. De Tobbedansers bleven goed teugenstand bieden want een mooie aanval werd netjes afgerond door Riemer Toering, 1-1. De jongkjes van de Tobbedansers vielen aan as wilden. Maar de wat oudere mannen van MoV hadden de hasses ur goed bij. En wat is ut dan sneu voor de jeugd dat een van die ouderen, Tjeu Visser, en de a.s. skoonvader van een vanne jeugd ur oek nog 1-2 van maakte. Ut was wel een rollerke maar de geeft niks hij zat ur wel in. De 2e helft was erg spannend ur waren oek genoeg kanskes maar de ballen gingen ur moeilijk in. Toch had een van die jongkjes een bevlieging en dat was Kenji de Rover en hij maakte weer geliek, 2-2. Dan dink je, dit kon wel us ze blieve maar nee hur. Tobias ten Hoeve hij kreeg nog een kans en daar weet ie inne regel wel raad met, dit keer oek hij maakte de winnende 2-3.

PoPaLo – Oosterhof/Holman        0-6

PPL ging drekt inne aanval en daar keken de mannen van OH even rustig naar. Norbi en van Sertima kregen beiden een kanske maar zij hadden de luuken voor de ogen. Anne andere kant kwam Sietse Sytema alleen voor de keeper maar die maakte ur oek niks van. PPL mannen vlogen hun ut laplazerus maar echt gevaarlijk waren ze niet. En toen ging die Wesseloo oek nog inne fout en dat strafte Mark Alberda af, 0-1. OH kregen dotten van kansen maar wat waren die jongens an ut griemen. Die Efan van Sertima docht betieden attie in circus Boltini bezig was sukke nuvere dingen deed ie. Mark Alberda docht ik skiet maar us, keeper Gerard Rutten dook maar wel een uur te laat, 0-2. Voor de wissel kwam die van Sertima alleen voor de keeper en hoppe een gat in ut dak. PPL had puur mazzel dattie Rutten inne 2e helft keepte as een wild hij had hast alles. Alleen die van Mark Alberda niet en oek twee van Jort Alberda niet en de pengel van Pim Attema liet ie oek lope, eindstand 0-6.