Voetbal

Exstador zaalvoetbal

Damen Daimonds – Friesland Direkt         7-1

Ut eerste kanske was voor de jongens van FD maar zij troffen de DD keeper op hun pad. Klaas Bouma kreeg een mooie kans en hij ging se traag as een pad oppe goal af maar ur zat gien gang in sien skot. Ja en as je die jongens van DD dan wat ruumte geve dan vliege se as hazewienhonnen links en rechts om die heen. De eerste was Salah Salah met een fraai hakje scoorde hij 1-0. De machine was warm draait Esmael tikte 2-0 binnen en ook 3-0 kwam van zijn voet en Mohamed maakte 4-0. Die jongens van FD probeerden wel maar se waren se traag as dikke stroop in e winter, toch wist Dreeuwes Janssen een foutje van de DD keeper af te straffen, 4-1. Ut wudde uuteindelijk nog 7-1 deur de schutters Mohamad 2x en Rashid 1x. En de FD mannen waren blied dat se de skoenen nog uutkrije konnen om naar de bar te kuieren.

 

Mind of Visual – de Tobbedanser   2-7

Meteen vanaf ut begin vlogen die Tobbedansers of hadden ze die mannen gember in hun reet stopt. MoV moesten dus verdedige maar toch wist Tobias ten Hoeve nog een skot op goal te lossen die helaas voorlangs ging. Uut kien van Riekus Oswald, Hessel deed dat beter en maakte 0-1. Maar verder duurde ut tot in de 12e minuut tot ur weer wat gebeurde. En ut was de veteraan Martin van Wilsum die geliek maakte, 1-1. Aan de andere kant joeg Kenji de Rover een bal op ut kruus. Justin Jilderts schoot via een tegenstander wel raak, 1-2 voor de Dansers. Een punter van Martin van Wilsum vloog ur net niet in maar an de andere kant maakte Klaas Kikkert sien kleinseun, Luca Broersma wel, 1-3. Ut lucht vloog ur heel langzaam uut bij de mannen van MoV ze hadden de tong oppe vloer hangen. Vincent Breidenbach profiteerde 1-4 en de strijd was gestreden Hessel Oswald 1-5, Kenji de Rover 6-1 en toen eindelijk reageerde Daan Schiffeart 6-2, Hessel Oswald bepaalde de eindstand op 7-2.

 

Oosterhof/Holman – BuurtBazen  6-7

Die Pepijn had ur zin an want binnen de minuut had ie ur een in ut netje tikt en stond BB voor met 0-1. Even later deed Pepijn wat nuvere schijnbewegingen maar hij raakte zelf van in e knel. BB keeper maakte een foutje en dan is Sicco v.d. Bij ur as de kippen bij, 1-1. De jongens van BB namen weer de leiding door Sofian 1-2, maar bij OH liep ook een goeie, Brent de Groot hij maakte 2-2. Sofian mocht een penalty namen en BB leidde weer 2-3. In de 2e helft vloog ut kruut van ut skot van Brent de Groot af en hoppa 3-3. Een pasje van Brent de Groot rondde Jimke Offinga netjes af, 4-3 voor OH. Het antwoord kwam weer van de zeer actieve Pepijn, 4-4. Ut wudde spannend en ut was mooi en op ut slap balsje van Pepijn maakte de keeper een blunderke, 4-5. En vervolgens zorgde Djan voor wat afstand, 4-6. Sicco v.d. Bij zette Brent de Groot helemaal vrij en hoppa 5-6 maar meteen had Mohamed een antwoord, 5-7. Ut wudde nog even spannend deur Brent de Groot 6-7 maar daar bleef ut bij.

|Doorsturen

BuienradarAgenda