Voetbal

Dubbele hoofdprijzen bij vierde editie Pubquiz fc Harlingen

Dubbele prijzen, dubbel pret moet de Activiteiten Commissie gedacht hebben. De vierde editie van de Pubquiz zorgde er wederom voor dat de kantine uit zijn voegen barstte terwijl de vele teams in diverse rondes streden om de titel; Pubquiz team 2024.

Vanwege de enorme opkomst waren er dit jaar niet één, maar twee hoofdprijzen te winnen. Een primeur voor de deelnemende teams van de Pubquiz. De winnaars van vorig jaar, Team M&M, nam plaats op de begeerde Hot Seat en werkte zich, samen met de andere teams door de vele rondes en vragen heen.

Rond de klok van 23.00 uur werden de winnaars bekend gemaakt. De vierde editie van de jaarlijkse Pubquiz is gewonnen door: Mathieuw Visser, Eelco van der Schaaf, Joost Outhuijse, Anne Dijkstra, Erik Zandberg en Peter Outhuijse oftewel; Team Per Seconde Grijzer. Zij kregen de keuze uit twee hoofdprijzen en zonder dat ze wisten waar ze voor kozen werd hen de vraag gesteld: kies je voor warmte of kies je voor rust? Zie foto voor het resultaat.

De Activiteiten Commissie wil graag alle deelnemers bedanken voor een prachtige avond en de complimenten geven aan het barpersoneel die alles piekfijn in orde hadden. Op naar volgend jaar.

|Doorsturen

BuienradarAgenda