Voetbal

De seniorenteams van fc Harlingen

Het is inmiddels bijna twee weken later en het eerste elftal zweeft nog steeds op een blauwe voetbalwolk. Na het veiligstellen van het kampioenschap is de selectie twee speelronden vrij en spelen pas op zondag 14 mei weer een wedstrijd. Maar bij de overige seniorenteams gaat de competitie ‘gewoon’ door en werd er afgelopen weekend volop gevoetbald. 

Fc Harlingen 2

Het Tweede elftal onder leiding van Hielke Jager en Siefko Jager jr. speelde zondag in St. Nicolaasga tegen Renado. Na vijf minuten spelen stonden de Harlingers met 1-0 achter. Keeper Egbert-Jan werd verrast door een schot op doel die enigszins van richting werd veranderd. Maar al snel was het JO19 speler Kenji die de 1-1 op het scorebord zette en even later werd de 1-2 gescoord. Toch wist Renado de gelijkmaker te scoren maar vlak voor rust viel de 2-3. In de tweede helft werd er niet meer gescoord en was het Harlingen die de drie punten mee naar huis nam. Met nog vier uit- en één thuiswedstrijd heeft het Tweede nog een druk programma voor de boeg. De eerste werd afgelopen woensdag in Oentsjerk gespeeld tegen VC Trynwalden 2. Daarover later meer.

 

Fc Harlingen 3

Na de 0-1 winst in Warga verloor het Derde afgelopen zondag in Leeuwarden van de nummer twee, Nicator 2. De eer werd nog gered door een goal van Hilko Mulder maar verder dan dat kwamen de Harlingers niet. Het werd 4-1. 

 

Fc Harlingen 4

Waar het Vierde vorige week nog met 1-9 wist te winnen van MKV'29 4 werd er afgelopen zondag tijdens een thuiswedstrijd tegen Blauwhuis verloren met 0-6. Na de uitwedstrijd tegen Geel Wit aanstaande zondag rest het team nog drie thuiswedstrijden. En de laatste, op zondag 28 mei, zal tegen het Derde zijn. Maar zo ver is het nog niet, eerst een tripje naar Ameland. 

 

Programma senioren fc Harlingen: *wijzigingen voorbehouden

Zondag 7 mei, THUIS:

10.30 fc Harlingen 3 – LSC 1890 5

Zondag 7 mei, UIT:

11.00 Geel Wit 3 - fc Harlingen 4

14.30 Terschelling 2 – fc Harlingen 2

Donderdag 11 mei, THUIS:

19.00 fc Harlingen 4 – Nicator 2

|Doorsturen

BuienradarAgenda