Voetbal

De meisjes van fc Harlingen

Voor de laatste keer speelden alle meidenteams dit weekend thuis hun wedstrijden. Het plezier en de inzet van de meiden, één en al enthousiasme! Hoe ze het afgelopen week hebben gedaan? Een klein overzichtje:

Fc Harlingen MO11-1

De laatste wedstrijd voor MO11-1 werd thuis gespeeld tegen Wardy MO11-1. En met een jarige Chelly in het midden kon het eigenlijk niet fout gaan. En dat ging het ook niet want fc Harlingen wist met 4-2 te winnen.

 

Fc Harlingen MO13-1

Bij de MO13-1 wisten ze op voorhand dat het een zware kluif zou worden tegen koploper SJO Feanstars MO13-1. Desalniettemin had (ook hier) de jarige Isis een yell bedacht om het team over de eindstreep te trekken. Helaas is het niet winnend gelukt, het werd 1-7, maar als teamspirit zou tellen dan zouden de meisjes van fc Harlingen koplopers zijn.

 

Fc Harlingen MO15-1

MO15-1 heeft de winning mood te pakken hoor. Na de winst op Berlikum werd er dit keer met 2-1 van St. Annaparochie MO15-1 gewonnen. Op naar de Final League bij fc Harlingen op zaterdag 10 juni.

 

Fc Harlingen MO17-1

Met de 3-2 winst tegen LSC MO17-1 blijft fc Harlingen aansluiting houden op de koploper Joure MO17-2. Op naar zaterdag 10 juni, dan spelen ze de Final League bij fc Harlingen. Daarover later meer. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda