De meisjes van fc Harlingen

Ondanks de meivakantie, waarin de competitie voor MO11, MO13, MO15 en MO17 min of meer stil ligt, moesten tóch de wekkers worden gezet.

Fc Harlingen MO15-1

Al om acht uur werd er koers gezet naar Bolsward alwaar de wedstrijd tegen SC Bolsward MO15-2 om 9 uur voortvarend van start ging. Al in de eerste minuut was het Jaylin die de score opende: 0-1. Bolsward werd zwaar onder druk gezet en er waren kansen genoeg om de score voor rust op te schroeven, maar fc Harlingen beloonde zichzelf (nog) niet voor hun goede spel. Na rust maakten de Harlingers het verschil. Jaylin maakte haar tweede van de ochtend en een uittrap van Karlijn stuiterde kort daarna over alles en iedereen heen, waarna Roos het op een lopen zette en voor de 0-3 tekende. Nadat beide meiden ieder nog een keer het net wisten te vinden, stond de eindstand van 0-5 op het scorebord. Een wedstrijd waarin een mooi resultaat werd neergezet door goed samen te spelen.

Zaterdag 13 mei gaat voor alle meisjesteams bij fc Harlingen de competitie weer verder en zal het programma ter zijner tijd bekend worden gemaakt.