Voetbal

De meiden van Zeerobben

En wat een dag was het voor de meiden/vrouwen van Zeerobben. Het begon ’s ochtends al met de wedstrijd van MO15-1. Zij hadden het kampioenschap al veiliggesteld vorige week in de wedstrijd tegen Mulier. Daarom vormden de vrouwen van VR1 een erehaag voor de meiden van MO15-1 voorafgaand aan de wedstrijd. Hardegarijp sloot heel sportief hierbij aan. Zeerobben won uiteindelijk met 3-1 en daarna kon de huldiging van start gaan. De meiden spelen nog een wedstrijd tegen ONT en nemen dan op 8 juni deel aan de Final League (4e fase) te Zwaagwesteinde en op 15 juni aan Girlsday bij Be Quick Dokkum. 

Aansluitend was het de beurt aan de vrouwen van VR1. Om het kampioenschap te vieren die middag moest er gewonnen worden van SVO EBC/Delfstrahuizen en dat zorgde toch wel voor wat strakke kopjes. Maar na de 2-0 ruststand was de druk eraf en liepen de vrouwen uit naar een 8-0 overwinning en konden de champagneflessen ontkurkt worden. Een prachtige ontlading en een mooi afscheid voor trainer Richard v.d. Kooi. Het kampioenschap werd ’s middags en ’s avonds uitbundig gevierd. Morgen de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen wederom tegen Delfstrahuizen.

En ook voor de VR18+1 zit het seizoen er bijna op. Zij spelen vanavond de laatste ronde en doen dat op het complex van Arum. Nog vier wedstrijdjes te gaan en er staat nog van alles op het spel. Zeerobben voert de ranglijst aan met 38 punten en heeft nog een paar puntjes nodig om het kampioenschap veilig te stellen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda