Voetbal

De meiden van Zeerobben

Afgelopen zaterdag stond er voor de vrouwen van VR1 de inhaalwedstrijd tegen Oudega op het programma. Een belangrijke wedstrijd gezien de stand op de ranglijst. Bij winst kan Zeerobben afstand nemen en bij verlies komt Oudega weer op slechts twee punten. De boodschap was dus duidelijk. 

De eerste helft was spannend en scoorden beide teams twee keer. Na de rust een zeer efficiënt Zeerobben dat nog twee keer scoorde en uiteindelijk met 2-4 won. Met 47 uit 19 is Zeerobben weer koploper. Heerenveense Boys volgt met 45 uit 20 wedstrijden. Met nog drie wedstrijden te gaan kunnen de vrouwen zaterdag aanstaande meteen een goede slag slaan als ze uit tegen QVC spelen. Zeerobben moet winnen aangezien Heerenveense Boys geen punten zal laten liggen tegen hekkensluiter Sneek Wit Zwart. De ontknoping is nabij. 

 

Ook de meiden van MO15-1 speelden afgelopen zaterdag een inhaalwedstrijd. Thuis tegen Geel Wit speelden de meiden weer fantastisch en wonnen met maar liefst 7-2 van de nummer drie. Zaterdag kan het al gebeuren. Dan spelen de meiden uit tegen de nummer twee van de ranglijst Mulier. Bij winst is Zeerobben niet meer te achterhalen. Maar dan moet er dus wel gewonnen worden. Een spannende zaterdag voor de meiden. 

 

MO17-1 tot slot speelt zaterdag aanstaande ook een belangrijke wedstrijd. Dan komt de fc Harlingen op bezoek en dat zijn altijd speciale wedstrijd. De wedstrijd begint al om 8.45 uur. Een belangrijke zaterdag voor de meiden van Zeerobben derhalve.

|Doorsturen

BuienradarAgenda