Voetbal

De meiden van Zeerobben

Het moest er een keer van komen. De eerste competitienederlaag voor VR1 dit seizoen. Werd op 23 september 2023 nog met 3-0 gewonnen van Mildam, afgelopen zaterdag was Mildam met 2-1 te sterk voor Zeerobben. Hierdoor neemt de spanning verder toe in de 4e klasse. Zeerobben is nog wel koploper maar Oudega en Heerenveense Boys naderen tot op 4 punten en hebben een wedstrijd minder gespeeld. Morgen een thuiswedstrijd tegen VVI voor Zeerobben. 

MO17-1 speelde doordeweeks tegen Franeker en verloor met 0-7. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Oosterlittens. De meiden van MO17-1 brachten vorige week een bezoek aan de competitiewedstrijd van de vrouwen van Heerenveen tegen de vrouwen van Twente. Alle speelsters kregen een opdracht van de trainster Janita mee. Ze moesten de speelsters beoordelen die op dezelfde positie speelde als zijzelf. Het werd een zeer leuke en leerzame avond. 

Een belangrijke wedstrijd voor MO15-1 afgelopen zaterdag tegen ONT. Beide teams hadden vier punten. In een spannende wedstrijd trok Zeerobben met 2-1 aan het langste eind en is met 7 uit 3 koploper in de 1e klasse. Zaterdag de uitwedstrijd tegen Sneek Wit Zwart. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda