Voetbal

De meiden van Zeerobben

Dat moet wel even wennen zijn geweest voor de vrouwen van VR1. Zij spelden op 11 november de laatste competitiewedstrijd thuis tegen de Blesse. Steeds zag de ploeg haar wedstrijd worden afgelast maar afgelopen zaterdag mochten ze dan eindelijk los. 

En de dames lieten zien dat het doortrainen haar vruchten afwerpt. Tegen de nummer 5, FC Oldenmarkt, werd uiteindelijk met 3-0 gewonnen. Na de rust begon het goed te lopen bij de dames die de kansen ook wisten te verzilveren. Door dit resultaat blijft Zeerobben koploper in de 4e klasse op 2 punten gevolgd door Heerenveense Boys. Morgen staat de uitwedstrijd tegen Sneek Wit Zwart op het programma.

Wat een heerlijke zaterdag moet het voor de meiden van MO17-1 zijn geweest. Meteen de eerste wedstrijd in de derde fase winnen is natuurlijk lekker maar als dat dan ook nog eens in de stadsderby gebeurt geeft dat wel een heerlijk gevoel. Zeerobben kwam nog wel 1 keer achter met 2-1 maar liet daarna zien dat het de betere ploeg was en na de 3-3 nog de 3-4 over de streep trok. Morgen wacht de thuiswedstrijd tegen Franeker. 

MO15-1 speelde een spannende wedstrijd thuis tegen Mulier. De ploegen waren aan elkaar gewaagd en dat kwam terug in de stand: 0-0. Morgen vroeg op pad richting Hardegarijp.

|Doorsturen

BuienradarAgenda