Voetbal

De meiden van Zeerobben

En toen zat het seizoen voor de vrouwen van VR1 er alweer op. Dit komt mede door het feit dat twee ploegen zich tijdens de lopende competitie teruggetrokken hebben. Afgelopen zaterdag werd afgesloten in en tegen Balk. Lang leek het erop dat er minimaal een punt mee naar Harlingen werd genomen maar in de allerlaatste seconden van de blessuretijd scoorde Balk de 3-2. Helaas. Nog een paar keer trainen en nog een toernooi en dan zit het seizoen erop. 

Op vrijdagavond kwamen de vrouwen van VR18+1 in actie in Sneek. De eerste wedstrijd werd verloren van FFS. Vervolgens werd er ook verloren van Sneek Wit Zwart. Het eerste puntje werd behaald in de wedstrijd tegen SDS (1-1) en de laatste wedstrijd werd met 1-0 gewonnen van ONS. Hierdoor moet Zeerobben de koppositie afstaan aan Sneek Wit Zwart. Op 26 mei is de laatste speelronde met nog vier wedstrijden te gaan.

MO15-1 verloor de uitwedstrijd tegen Sneek Wit Zwart met 2-1 en speelt morgen om 8.45 uur thuis tegen CVVO. De laatste wedstrijd is op 27 mei tegen vv Heerenveen. 

Verlies was er ook voor MO15-2 dat met 1-5 van St. Annaparochie verloor. Morgen spelen de meiden weer thuis. Dan tegen Terschelling. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda