Voetbal

De meiden van Zeerobben

Na de mooie 6-1 overwinning van vorige week op SJO WTTC konden de vrouwen de stijgende lijn niet doorzetten in de uitwedstrijd tegen Stiens. Wonnen de vrouwen op 8 oktober nog met 4-0 van deze ploeg, dit keer was Stiens met 2-1 de sterkste en blijven de vrouwen op de achtste plaats staan. De eerstvolgende wedstrijd voor VR1 is pas weer op 18 maart. Dan wederom een uitwedstrijd en wel bij Blauw Wit te Leeuwarden. 

In de poule van MO15-2 werd afgelopen zaterdag niet gespeeld en is er ook morgen geen programma. MO15-1 kwam afgelopen zaterdag wel in actie. De uitwedstrijd tegen SJO DFC stond op het programma. Om aansluiting met koploper Blauw Wit te houden moest er gewonnen worden. En daar waren de meiden zich van bewust en wonnen ze de uitwedstrijd met 0-4. Zeerobben blijft op 3 punten achterstand staan maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. De competitie blijft spannend. 

 

Inmiddels is de indeling voor de vrijdagavondcompetitie voor VR18+1 ook bekend geworden. Op vrijdagavond 2 december werd VR18+1 kampioen in haar poule met Mulier, Arum, Oosterlittens en Makkum. De vrouwen zijn nu ingedeeld bij FFS, ONS Sneek, SDS en vv Sneek Wit Zwart. De eerste speelronde wordt op vrijdagavond 10 maart gespeeld op het complex van FFS te Vegelinsoord.

|Doorsturen

BuienradarAgenda