Voetbal

Activiteitencommissie fc Harlingen: Feest en Verbinding

Binnen fc Harlingen speelt de Activiteitencommissie een essentiële rol in het creëren van een levendige en gezellige sfeer voor de leden, jong en oud. De commissie, bestaande uit Evelien, Daisy, Cerise, Natalja, Lian en Hessel, werkt gedurende het hele seizoen aan het organiseren van diverse evenementen binnen de vereniging. En dit jaar bestaat fc Harlingen tien jaar, dus tijd voor iets extra's.

Voor de jongste voetballertjes is de pietentraining een groot feest, waarmee ze op een speelse manier in de Sinterklaassfeer komen. Maar de activiteitencommissie richt zich niet alleen op de kleintjes; er is voor alle leeftijden wat te beleven. Denk aan maandelijkse kaartavonden, de jaarlijkse pubquiz, een Duits Bierfeest, de jaarlijkse bingo, Girls Only Playbackshow, de nieuwjaarsreceptie en een darttoernooi. 

Het kroonjuweel van de Activiteitencommissie is het jaarlijkse familieweekend, dit jaar op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni. Drie dagen vol festiviteiten, spelletjes, muziek en plezier voor jong en oud vormen de perfecte afsluiting van een jaar lang hard werken. En dit keer wordt er extra uitgepakt want fc Harlingen bestaat 10 jaar. Evelien: “Wat en hoe we dit gaan doen wordt later bekend gemaakt maar geloof ons, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, voor jong en oud hebben we weer geweldige activiteiten staan.” Gelukkig hoeft de activiteitencommissie niet alles alleen te organiseren, en krijgen ze veel hulp van andere vrijwilligers. Sowieso speelt de kantinecommissie een hele grote rol bij alle evenementen die de commissie organiseert.

Door activiteiten te organiseren, zorgt de commissie ervoor dat de club een plek is waar iedereen samenkomt, plezier heeft en mooie herinneringen maakt. En dat maakt fc Harlingen niet alleen een voetbalclub, maar ook een plek waar iedereen erbij hoort en kan genieten van leuke momenten samen. En dat al 10 jaar lang. Meer informatie over de activiteitencommissie is te vinden op: www.fc-harlingen.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda