Voetbal

46e editie Jan Helvrich Jeugdtoernooi

Het is bijna weer zover op donderdag 9 mei vindt het Jan Helvrich Jeugdtoernooi plaats. Een voetbaltoernooi voor spelers en speelsters in de leeftijdscategorieën Onder 8 jaar t/m Onder 19 jaar (jongens) en Onder 17 jaar (meisjes). Met meer dan 65 deelnemende teams geldt het toernooi als één van de grootste jeugdtoernooien van de regio. Maar niet alleen is het een van de grootste toernooien, het is ook een van de leukste toernooien. Een toernooi met alleen maar winnaars.

Het Jan Helvrich Jeugdtoernooi wordt op Hemelvaartsdag, donderdag 9 mei, voor de 46ste keer georganiseerd door fc Harlingen. Eerdere edities van het toernooi werden in het verleden georganiseerd onder de naam ‘Paul Bolte’ jeugdtoernooi, Robur jeugdtoernooi en fc Harlingen jeugdtoernooi. Sinds vorig jaar draagt het de naam Jan Helvrich toernooi. Jan was jarenlang de drijvende kracht achter de organisatie van het jeugdtoernooi. En ook al is de naam van het toernooi veranderd, dat geldt niet voor de wijze waarop het toernooi wordt georganiseerd, het moet een leuk en gezellig toernooi zijn voor iedereen.

Het Jan Helvrich Jeugdtoernooi wordt dus gespeeld op donderdag 9 mei op de velden van fc Harlingen op sportpark Vierkantsdijk. Er worden ruim 150 wedstrijden gespeeld. Vanaf 9.00 uur klinkt het startschot en rond 17:30 uur zullen de laatste wedstrijden gespeeld worden. Kortom een hele dag voetbalplezier bij fc Harlingen. Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere activiteiten zoals een springkussen. Publiek is van harte welkom.

|Doorsturen

BuienradarAgenda