Nieuws

Weerbestendig golfen in Golfloods Harlingen

Diedert Wesselius heeft onlangs de deuren geopend van een Indoor Golf Studio in Harlingen, de Golfloods. Golfloods Harlingen is een indoor golfstudio die een weerbestendige golfervaring biedt aan golfers van alle niveaus. Dat gebeurt met een levensechte simulatie van ’s werelds mooiste golfbanen. De Golfloods is met de nieuwste technieken uitgerust.

Golfliefhebbers uit Harlingen en omgeving kunnen er sinds kort terecht om te trainen, rondes te spelen of lessen te volgen. Voor wie graag zelfstandig traint of speelt is het mogelijk een abonnement te nemen om bijvoorbeeld regelmatig een ronde te spelen op een van de 250 toonaangevende golfbanen in de wereld, waaronder St. Andrews in Schotland. 

WGTF Golf Pro Diedert Wesselius verzorgt de lessen. Hij maakt daarbij gebruik van data en videoanalyses, zoals die door de Trackman4 simulatortechniek worden opgeleverd. Dat biedt een uitgelezen kans om vast te stellen hoe het golfspel te verbeteren. Diedert: “Ik ben zelf een groot golfliefhebber en heb van mijn hobby mijn beroep weten te maken. Heel erg leuk om anderen ook enthousiast te maken voor deze sport en bij te dragen aan de verbetering van het spel. Super fijn om te merken dat er zo enthousiast wordt gereageerd op de Golfloods, door de mensen die de Indoor Golfbaan in de eerste week al hebben weten te vinden.” Meer informatie op www.golfloods.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda