Nieuws

Vlogger en boegbeeld van de binnenscheepvaart Liana Engibarjan komt naar Harlingen

In het weekend van 28 tot en met 30 juli komt de bekende vlogger en binnenvaartschipper Liana Engibarjan naar Harlingen. Liana komt op verzoek van Nynke Dijk, regioaanjager van Bestemming Noardwest. Dijk organiseert voor de stichting het social media project: “Letsgonoardwest”, een project waarbij influencers de regio Noardwest toeristisch op de kaart gaan zetten.

Schipper Engibarjan is al enige tijd het boegbeeld van de binnenscheepvaart, maar wordt ook steeds vaker benaderd om de zeescheepvaart te vertegenwoordigen. Zij vlogt op zowel LinkedIn als Instagram en heeft daar respectievelijk 37.5 K en 41.5 K volgers. Zij combineert haar vrouwelijkheid met kracht en intelligentie, en heeft daarmee de harten van vele volgers veroverd. Ook heeft het haar al een aantal mediaprijzen opgeleverd. Het stoere, in combinatie met schoonheid, dat vond regioaanjager Nynke Dijk goed passen bij de Stad Harlingen, en dus volgde er een uitnodiging.

Samen met Laura Kuperus van de gemeente Harlingen heeft regioaanjager Nynke Dijk een programma voor de bekende vlogster opgesteld, dat als titel heeft meegekregen: “op zoek naar de Ouwe Seunen.” Wat is het laatste nieuws van de Ouwe Seunen, die zich vaak bij het Anton Wachterbankje ophouden? En wat heeft de stad van de Ouwe Seunen te bieden aan toeristen? Engibarjan gaat het tijdens het voor haar gemaakte programma onderzoeken. Ook vindt er een fotoshoot van Engibarjan in de Haven van Harlingen plaats, door Jan Edwin Geertsma.

Als tegenprestatie voor haar komst, wordt aan de ondernemers uit Harlingen gevraagd om Engibarjan en haar man zoveel mogelijk in de watten te leggen. En door iets aan te bieden kunnen ze ook meeliften op de bekendheid van de vlogster. De vlogs over dit weekend zal Engibarjan plaatsen op haar social media kanalen, en ze worden ook gedeeld op de kanalen van stichting Bestemming Noardwest.

Op 23 en 24 september volgt de groepsreis van de influencers van Letsgonoardwest waarbij met ludiek vervoer een challenge wordt afgelegd, die naar verwachting komische en mooie beelden op gaan leveren en daardoor viraal kunnen gaan. De challenge zal met een drone en met camera’s worden gevolgd door Omroep ‘t Zilt. Deze groep influencers heeft samen een bereik van 3 miljoen.

Wil je de bevindingen van Liana volgen? En ben je benieuwd naar het project Letsgonoardwest? Haak dan aan op onderstaande sociale media. Kom je Liana en haar man tegen? Laat dan zien hoe puur en authentiek we in dit gebied zijn en zet je beste beentje voor! En wil je iets op de socials zetten? Gebruik dan de hashtag: #Letsgonoardwest! 

Linkedin: Liana Engibarjan

Facebook: Stichting Bestemming Noardwest en Oude Zee/Visit Noardwestfryslan

Instagram: Liana Engibarjan en OudeZee

Tiktok: Noardwest

|Doorsturen

BuienradarAgenda