Nieuws

Verkoop vakantiehuizen Roompot Waddenresort Harlingen van start

HARLINGEN - Roompot is gestart met de verkoop van villa’s in Roompot Waddenresort Harlingen, het toekomstige vakantiepark aan de Westerzeedijk. Op haar vastgoed-website biedt Roompot drie typen villa’s, van ruim 353.000 tot ruim 383.000 euro (vrij op naam en exclusief btw). De villa’s zijn in de markt gezet als investering met gegarandeerd 6% netto rendement.

Een schets van één van de villa’s. (Illustratie: Roompot}

Roompot Waddenresort Harlingen wordt een vakantiepark met vijftig vrijstaande villa’s, een centrumgebouw met receptie en een aantal speelplekken. De vier- en zespersoonsvilla’s staan op kavels eigen grond. Ze hebben een overdekt terras met vrij uitzicht, zijn gasloos, hebben een warmtepomp en sedumdaken en zonnepanelen.

Roompot, een keten van vakantieparken in meerdere Europese landen, treedt op als verhuurorganisatie en biedt een gegarandeerd of een variabel rendement. Bij een gegarandeerd rendement betaalt Roompot een gegarandeerd bedrag van 6% netto per jaar, met een looptijd van 5 jaar. Bij deze overeenkomst mag je zelf vier weken gebruikmaken van je woning.

Een variabel rendement biedt minder zekerheid maar kan ook meer opleveren bij grote vraag naar overnachtingen. De eigenaar krijgt de werkelijke huuropbrengst en kan zelf maximaal negentig dagen per jaar gebruikmaken van de villa.

Op de website van Roompot Real Estate staat meer informatie over de villa’s en een ‘verkoopevent’ op 20 en 12 januari aan de Westerzeedijk. Roompot schetst op de site ook een beeld van de omgeving. Wat opvalt is dat de omgeving ruim wordt genomen, met foto’s van bijvoorbeeld Hindeloopen, Appelscha en Texel. En flesjes ‘Frysk Bier’ maar niet van Het Brouwdok.

Eén van de drie verschillende typen villa’s heeft een badkamer met sauna. (Illustratie: Roompot}

|Doorsturen

BuienradarAgenda