Nieuws

Update Visserijdagen

Het politiekaatsen is afgelast en het tijdstip van de kinderbraderie is vervroegd. Verder hier het speelschema van het Sambafestival.

He Politiekaatsen gaat niet door.  Niet vanwege de weersomstandigheden, maar er hebben zich te weinig parturen opgegeven om er een volledige kaatspartij van te maken.

Hoewel het politiekaatsen een op zichzelf staande activiteit is, is jarenlang op de eerste dag van de Visserijdagen de aftrap geweest en dit hoorde er gewoon bij. Ronduit jammer, aldus organisator Broer de Jong in een eerste reactie. “Ik heb alles in het werk gesteld om toch voldoende parturen te krijgen, maar het heeft niet zo mogen zijn.” Komt daarmee een einde aan het politiekaatsen in Harlingen? Het antwoord daarop was nee. De volgende Visserijdagen vallen buiten de vakantieperiode en dat biedt dan wel perspectief om met drie perken er weer een sfeervol evenement van te maken.

Tijdstip kinderbraderie vervroegd

De kinderbraderie wordt donderdag 31 augustus op de Kleine Bredeplaats gehouden. Niet zoals eerder gemeld van 15.00 tot 17.00 uur, maar van 13.00 tot 17.00 uur. Zin om mee te doen, stuur een mail naar harlingen@kamsmaschoenen.nl met je naam, adres en telefoonnummer. Donderdag kun je vanaf 12:15 uur komen om je plek gereed te maken. Op dinsdag/woensdag voor de Kinderbraderie ontvang je een mail met meer informatie.

Tijdens de kinderbraderie is er ook nog straattekenen in dezelfde straat. Nadere informatie daarover is te verkrijgen bij speelgoedwinkel Top1Toys aan de Voorstraat.

|Doorsturen

BuienradarAgenda