Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor zwart-witte kittens

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: zwart-witte kittens.

Momenteel hebben wij veel zwart-witte kittens in de opvang. Waaronder dit nestje! De Hansa kittens. De Hansa kittens zijn als zwerver bij ons in de opvang gekomen en zijn nog opzoek naar een nieuw thuis.

De kittens zijn rond de 6 maanden oud. In de opvang zien we dat ze langzaamaan steeds socialer worden. Wel zijn het kittens die nog wat tijd en liefde nodig hebben om echte schootkatten dan wel huiskatten te kunnen worden.

Daarom worden ze alleen in duo’s geplaatst, of in een huis waar al een sociale, oudere kat woont. De kittens zijn echt nieuwsgierig en speels maar zijn nog een beetje onzeker in de omgang met mensen.

Voor deze kittens zijn wij dus opzoek naar een rustig huishouden. Een thuis waar ze echt kunnen opbloeien tot sociale katten!

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda