Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Ziggy

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Ziggy, een gecastreerde kater van 2 jaar oud.

Toen ik hier binnenkwam was ik heel bang en boos en vond ik absoluut niks leuk. Ik wou niet geaaid worden en wilde het liefst dat alles en iedereen uit mijn buurt bleef. Maar op een dag werd ik wakker en realiseerde ik mij dat het allemaal best leuk was. Nu sta ik vooraan zodra het gaat om aandacht.

Ik heb een sterk karakter en geef duidelijk aan als ik ergens geen zin in heb, daarom kan ik niet bij kleine kinderen geplaatst worden. Ik zoek een huisje waar ik veilig naar buiten kan en waar ik lekker veel aandacht kan krijgen, maar waar ook om mijn karakter gedacht wordt. In de opvang woon ik samen met andere katten maar daar ga ik niet direct op af, het zou wel kunnen maar de andere kat moet stevig op zijn pootjes staan.

Heeft u interesse, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. De Wissel is dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda