Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor valkparkiet Geveke

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: valkparkiet Geveke.

Voor mannelijke valkparkiet Geveke zoeken we een ruime volière met soortgenoten. De kosten zijn € 7,50.

Valkparkieten zijn sociale dieren. Dat zien we ook aan deze jongen. Het liefst praat hij tegen andere vogels en zou hij graag met andere vogels in een volière zitten.

We hopen dat hij een plekje kan vinden waar de voliere ruim genoeg is om ook een baantje te kunnen vliegen.

Geveke is een prachtige vogel die altijd goed verzorgd is en veel contact zocht met zijn baasje. Verwacht dus geen stil muurbloempje, maar een kletsgrage vogel die ook veel andere geluidjes maakt!

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

Gerrie kortenray roos

2023-12-20 16:17:05

Goedemiddag ik ben Gerrie kortenray roos heb u de valkparkiet nog dan zou ikhem wel willen hebben maar dan mag hij binnen wel los maar ik begrijp de prijs niet is dat 7 euro vijvtig of 7 honderd vijvtig dan hoef ik hem niet groetjes Gerrie 

Harmke Roeland

2023-12-21 00:58:54

Ik zou hem ook wel willen maar wij wonen een eindje uit de buurt Hasselt Overijssel 

BuienradarAgenda