Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Teatske

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Teatske.

Voor deze senior van 12+ (exacte leeftijd weten we niet) zijn we op zoek naar een rustige plek. Teatske is namelijk doof en daarom is het belangrijk haar rustig te benaderen. Dat ze niet kan horen, deert haar zelf ogenschijnlijk niet.

Teatske geniet van dutjes in zachte mandjes, lekker eten en komt graag op je schoot staan voor een lading knuffels. In de kamer redt ze zich prima in haar eentje. Ze zal het waarschijnlijk waarderen om het diva in haar nieuwe huishouden te kunnen zijn. Momenteel is er een stuk van de vacht op haar rug weggeschoren, wegens vervilting en dit groeit weer gewoon aan.

Vanwege haar doofheid is het handigst haar alleen binnen te houden, of in een afgesloten in tuin.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda