Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor parkietenduo

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: een parkietenduo.

Deze twee grasparkietjes zijn een prachtig duo. Ze zijn gek op elkaar. Ook al kenden ze elkaar niet! Ze hebben elkaar ontmoet bij De Wissel, waar ze afzonderlijk binnengekomen zijn. Beide gevonden, en beide niet opgehaald door een eigenaar. Ze trokken enorm naar elkaar toe en na de quarantaineperiode was het duidelijk: deze twee horen bij elkaar! Ze kroelen en zitten veel tegen elkaar aan. Ze vinden mensen nog een beetje eng. Maar dat kan vast nog bijdraaien bij iemand die daar mee aan de slag gaat. En anders zijn ze een knap stel dat een mooi leven zoekt in een volière waar ze ook wat baantjes kunnen vliegen. Heeft u een mooie plek voor dit duo? Voor 15 euro mogen ze verhuizen naar een nieuw huisje.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda