Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Neville

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Neville.

Neville is gevonden op straat. Met zijn opvallende Silver Tabby kleurtje is hij prachtig om te zien. Maar er zit ook een andere kant aan deze stoere kater. We zien dat hij erg bang is en in zijn gedrag erg wild kan zijn. Hij kijkt je zogezegd liever weg dan dat je een poging kunt doen hem aan te halen.

Voor Neville zijn we opzoek naar een rustig thuis waar hij naar buiten kan. Het liefste zonder andere katten en misschien met een baasje die veel tijd in hem wil steken. Wellicht schuilt er nog een vriendelijk karakter in hem. We denken dat Neville zo rond de twee jaar oud is. Wellicht zal hij net als Harry Potters Neville nog een confidence boost krijgen!

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda