Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Morris

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Morris.

Morris is een jonge Poedel x Berner Sennen reu van 3 jaar oud. Wegens zijn verlatingsangst kon hij helaas niet langer bij zijn laatste baasjes blijven. Nu zoekt hij via ons naar een plekje waar dat geen probleem hoeft te zijn.

We zoeken voor Morris een huishouden waar zijn verlatingsangst niet direct een probleem hoeft te zijn. Bijvoorbeeld bij een stel dat afwisselend werkt, zodat er altijd iemand thuis is. Of een stel waarvan iemand thuiswerkt. Iemand alleen zal wel een moeilijker opgave zijn; dan moet je voor elk afspraakje buitenshuis een oppas regelen of Morris meenemen.

Woon je in een vrijstaand huis of een ander soort huis zonder directe buren, dan zou hij prima even alleen kunnen zijn voor een boodschap o.i.d. omdat hij dan geen overlast veroorzaakt.

Verder heeft Morris eigenlijk geen aandachtspunten en is hij een ontzettend lief huisgenootje waar iemand ontzettend veel plezier aan zal hebben. We hopen dat hij een mooie plek vindt waar hij lekker los kan lopen in een omheinde tuin. We plaatsen hem vanwege zijn verlatingsangst (en mogelijk overlast) niet bij iemand in een appartement.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda