Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Koos

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Koos. 

Koos is een kater van ruim 3 jaar en op zoek naar een of meerdere mensen met alle geduld en rust om hem een fijn huis te geven. In zijn vorige huis heeft Koos samengewoond met een andere kat, ook in de asielkamer kan hij prima overweg met de andere katten.

Koos vindt het nog heel spannend om door ons geaaid te worden. In zijn vorige huis kon hij op zijn tijd wel genieten van een knuffel, maar hij wil niet bij je op schoot.

We zoeken voor Koos een plekje waar hij de tijd krijgt om alles te ontdekken en waar men geduld met en voor hem heeft. Wanneer hij de kans krijgt zijn nieuwe huis en de mensen op zijn eigen tempo te leren kennen, is het een lieve kat!

Bij ons in het asiel zit hij graag in de buitenruimte, waar hij van de frisse lucht kan genieten. Koos zou het fijn vinden om in zijn nieuwe huisje ook op een veilige manier naar buiten te kunnen.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda