Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Jayjay

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Jayjay.

Jayjay is een onzekere kater met een deukje in zijn zelfvertrouwen. Hij zit het liefst veilig verstopt in zijn hokje. Ondanks zijn onzekerheid houdt hij ook van aaitjes. Zal moeten wennen, maar als je rustig aan doet vindt-ie op z’n koppie het lekkerst. We denken dat Jayjay ongeveer 8 jaar oud is.

Hij geniet hier van zachte mandjes, warme nachten en goed voer. Deze lieve kater verdient een fijn prepensioen zodat hij het luizenleven kan leiden zoals dat hoort bij een kat. Hij heeft geen tanden meer, maar hij eet prima brokjes al vindt Jayjay het niet erg als hij er lekker natvoer bij krijgt.

Jayjay zit hier alweer enige tijd en we zien dat hij zich goed heeft aangepast aan het asielleven. Ook geniet hij van persoonlijke aandacht en aai-sessies. Het is niet onze knapste in het asiel, maar wat een schatje!  We wensen hem een (warm) mandje onder de kerstboom toe! Voor Jayjay zoeken we daarom een rustig huis en een baasje die alle tijd voor hem heeft.

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda