Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Jack

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Jack.

Jack was kort geleden jarig, hij is zes jaar geworden. Op zijn verlanglijst staat eigenlijk maar één ding: een nieuw huis!

Jack is een heel knappe jongen! Hij is een schat van een hond die iedereen om zijn pootjes windt. Is hij groot? Ja. En sterk. Maar deze lompe joekel is gek op aandacht, knuffelen en spelletjes! Hij is zes jaar jong en is een kruising herder. Dat hij in de opvang zit ligt absoluut niet aan hem. Daarom willen we hem even in het zonnetje zetten!

Jack is voor volwassenen een allemansvriend, hij is daarom een makkelijke gast in de opvang. Hij houdt echter niet van katten, niet van reuen en is niet ideaal bij kinderen vanwege zijn enthousiasme en lompheid. Wel heeft hij al veel geleerd en hij kent veel commando’s, hij kan prima een dagdeel alleen thuis zijn, kan goed mee in de auto en vindt teven heel leuk.

Wij hopen dat Jack zijn verjaardagswens in vervulling gaat!

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda