Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Goofy

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Goofy.

Deze grote reus is op zoek naar een nieuw vriendinnetje! Met zijn malle oren is hij dan ook omgedoopt tot Goofy. Eén van zijn oren is gescheurd is; dit is volledig hersteld maar ziet er gek uit.

Het is een goedzak die heel graag bij je komt knuffelen. Hij is dan ook ontzettend nieuwsgierig en wil ook alles van je weten (misschien heb je wel iets lekkers mee!). Voor eten wil hij dan ook alles doen want zijn honger is bijna niet te stillen.

Hij is recent bij ons gecastreerd en kan gekoppeld worden aan een vrouwtje. De eerste kennismaking vindt dan ook plaats bij ons op de Wissel om te kijken of het een succelvol koppel kan worden in de toekomst. Goofy zit momenteel in een binnenverblijf en is niet aan de buitentemperatuur gewend; dit betekent dat hij de komende maanden nog binnen zou moeten blijven.

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

Linda Schierbeek

2023-04-22 19:08:39

Ik heb een dwerg konijntje,die tot vorig jaar een maatje( black and tan)  had ,die helaas is overleden, zij is wel een buitenkonijntje,en is nu 5en half jaar...Goofy is een Vlaams reusje?  Hij zal deze zomer dan toch moeten wennen aan buiten ,maar heeft dan samen met Annie beschikking over de hele tuin..

BuienradarAgenda