Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Fientje

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Fientje.

Fientje is een dame van zes lentes jong. Voor Fientje zijn we op zoek naar een rustig huishouden. Haar vorige eigenaren hebben verteld dat Fientje gevoelig is voor stress. Wanneer het Fientje allemaal wat te spannend wordt, is ze erg onrustig en gaat ze lawaai maken of zelfs uithalen.

Ze zal het bijvoorbeeld ook spannend vinden om naar een pension te moeten, of verzorgd te worden door een oppas. Daarnaast was Fientje in haar vorige huis fel tegen katten die in haar territorium kwamen.

We zoeken daarom voor Fientje een rustig huisje, zonder kinderen of andere dieren. Een voorspelbaar plekje, waar ze niet te veel alleen hoeft te zijn. Wanneer Fientje zich op haar gemak voelt, is ze een heel lieve poes!

Heeft u interesse in een van onze dieren dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda