Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor Chase 1 en 4

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: Chase 1 en 4.

Maak kennis met deze kater en poes, het stelletje ‘Chase’. Deze katten zijn niet gewend aan het leven in de huiselijke situatie. Ze zijn erg angstig en ondanks onze inspanningen lijken ze weinig vorderingen te maken. Ze zitten hier vrijwel de hele dag verstopt en hebben veel stress. Daarom zijn we voor deze (vermoedelijk) broer en zus op zoek naar een fijne plek waar ze de vrijheid hebben om te gaan en te staan waar ze willen en waar men niet teleurgesteld is als ze niet verder gesocialiseerd kunnen worden.

We zijn voor ze op zoek naar een boerderij, manege of soortgelijke omgeving, waar ze lekker hun gang mogen gaan en de muizenpopulatie in toom mogen gaan houden. Ze vragen hier enkel een droge schuilplek en dagelijks een bakje voer en vers water voor terug. Ze zijn veel in elkaars buurt te vinden en ze liggen regelmatig tegen elkaar aan. We vragen voor deze katten geen adoptiekosten, maar een vrijwillige bijdrage wordt wel gewaardeerd. 

Kun jij één of beide een fijne plek bieden en hen hun vrijheid teruggeven? Dan horen wij dat heel graag via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda