Nieuws

PLEKJE GEZOCHT voor cavia-koppel

In Dierenopvang de Wissel in Leeuwarden worden jaarlijks gemiddeld 900 zwerf- en afstandsdieren opgevangen, waarvan een deel ook uit Harlingen en directe omgeving. Elke week wordt door de vrijwilligers van de Wissel voor een van deze dieren een nieuw plekje gezocht via deze rubriek. Deze week: twee cavia’s.

Dit mooie koppel cavia’s, mannetje en vrouwtje, is op zoek naar een nieuw onderkomen. Ze hebben een aantal weken niet samen gezeten wegens castratie van het mannetje; ondertussen is hij niet meer vruchtbaar en zijn ze weer gelukkig samen!

Het koppel is opzoek naar een ruim onderkomen en een permanente baal hooi. En natuurlijk een lekker hapje; brokjes en een heerlijke snack van groente en fruit.

Houd je van het geluid van cavia’s, dan is dit het koppel dat je zoekt. Ze maken maar al te graag duidelijk dat ze aanwezig zijn en weten precies wanneer je wat lekkers komt brengen.

Heeft u interesse in een van onze dieren, dan kunt u contact opnemen via 058-2664300. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur (behalve op zondag) en van 14.00 tot 17.00 uur (behalve op woensdag en zondag). Meer informatie op www.dierenopvangdewissel.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda