Nieuws

Nieuwe ‘on the job’ horeca-opleiding in Harlingen/Terschelling

Een horecaopleding volgen en tegelijk werken? Dat kan met een opleiding ‘on the job’ van Gastvrij Fryslân. Dinsdag 6 juni kun je een kijkje in de keuken nemen, om kennis te maken met bedrijven waar jij je de opleiding kunt volgen.

De mbo horeca-opleidingen van Gastvrij Fryslân vinden plaats bij onder andere Rederij Doeksen, Levels Harlingen, WestCord Hotel Schylge, WestCord Aparthotel Boschrijck en Hotel De Walvisvaarder.

Na een succesvolle start in Leeuwarden bij het WTC WestCord Hotel start Gastvrij Fryslân in september in omgeving Harlingen/Terschelling. Samen met Friese ondernemers in de gastvrijheidssector leidt de opleiding studenten in de praktijk op tot professionals. Zo sluit het onderwijs goed aan op de vraag vanuit het werkveld.

Je gaat meteen aan de slag op de werkvloer en zo leer je alle kneepjes van het vak in een inspirerende leer/werkomgeving. Ook krijg je begeleiding van de docenten van Firda (ROC Friese Poort en Friesland College) in een leerlokaal bij Rederij Doeksen. Je gaat dus bijna niet meer naar school en wordt volledig ‘on the job’ opgeleid.

Je kunt kiezen uit de volgende opleidingen: zelfstandig werkend kok niveau 3; zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw niveau 3 ; manager/ondernemer horeca niveau 4.

Aanmelden voor de beleefdag op dinsdag 6 juni kan op gastvrijfryslan.nl of neem contact op via gastvrijfryslan@fcroc.nl. Deze opleiding is ook mogelijk in regio’s Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Sneek.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda