Nieuws

Laatste weken voor glasvezelnetwerk in Harlingen gaan in

DELTA Netwerk is momenteel flink actief in Harlingen met de glasvezelcampagne. Er zijn nog 2 weken te gaan naar de deadline van 11 november. Na deze datum weet de glasvezelnetwerk leverancier of 20% van de inwoners uit deze stad ‘ja’ heeft gezegd tegen de aanleg. Dit doen ze door een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders. Aanmelden kan na de postcodecheck op deltanetwerk.nl.

Zarah van den Berg, projectmanager bij DELTA Netwerk vertelt: “De voordelen van glasvezel zijn legio, maar de belangrijkste zijn dat er meer te kiezen valt in de meterkast en dat glasvezel een haast oneindige capaciteit heeft. Wij hebben als missie: snel internet voor iedereen in Nederland. Zo hebben we vrijwel heel de gemeente Súdwest-Fryslân al aangesloten of in aanleg. Dit voorjaar bleek er ook voldoende animo onder de inwoners van Bolsward en Makkum. Ook Harlingen verdient het internetnetwerk van de toekomst en krijgt daar nu de kans voor.

Alles weten over glasvezel

Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over glasvezel, de kosten, voorwaarden en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Netwerk nog een online informatieavond op 3 november om 19.30 uur. Aanmelden kan via deltanetwerk.nl.

Stel je liever je vragen persoonlijk? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van een abonnement? Kom dan naar het Glasvezel Informatiepunt op Voorstraat 27 in Harlingen. Het Glasvezel Informatiepunt is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11.00 en 18.00 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Of loop binnen op de glasvezel vragen- en inschrijfavond op donderdag 3 november. Op dit inloopmoment informeren medewerkers van DELTA Netwerk je graag persoonlijk en kun je al jouw vragen stellen. Je bent van harte welkom tussen 19:00 en 21:00 in mfc Het Vierkant op Johan van Oldenbarneveltstraat 2 in Harlingen. Aanmelden is niet nodig.

DELTA Netwerk is onderdeel van één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. DELTA Netwerk zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en heeft de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot het razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al ongeveer 1 miljoen huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Netwerk. En daar komen iedere maand ongeveer 30.000 adressen bij. Kijk voor meer informatie over de glasvezelcampagne in Harlingen op deltanetwerk.nl.

|Doorsturen

BuienradarAgenda