Nieuws

Laatste kans op korting jubileumboek 75 jaar Lanenkaatsen

Nu het Jubileumboek van het Lanenkaatsen nagenoeg klaar is, en binnenkort de definitieve versie naar Flevodruk gaat voor de productie, wordt de voorinschrijving binnenkort gesloten. Wie korting wil, heeft tot zondag 15 oktober. Het boek krijgt 24 extra pagina’s en wordt in december gepresenteerd.

Bij de voorinschrijving krijg je € 2,50 korting - je betaalt € 22,50 voor het boek in plaats van € 25. Je kunt het boek reserveren op lanenkaatsen.nl. Er is zoveel waardevol materiaal; het Comité Lanenkaatsen heeft besloten om 24 extra pagina’s toe te voegen. “Dit brengt wat extra kosten met zich mee, maar we nemen deze voor lief.” Sponsors en donateurs zijn natuurlijk welkom; de productie van het boek is een hele investering voor een stichting als het Lanenkaatsen. Sponsors kunnen een staffelkorting ontvangen bij een bepaalde afname, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of kerstcadeau. Donateurs en sponsors kunnen een eervolle naamsvermelding krijgen in het jubileumboek. Meer weten? Neem contact op via info@lanenkaatsen.nl.

Het jubileumboek zal begin december in alle Harlinger boekhandels verkrijgbaar zijn. Het boek bevat veel verhalen over de verschillende decennia van het Lanenkaatsen en de kaatsers van de Lanen. Wiebe van Dijk, Theo Outhuijse en Niels Outhuijse verzorgen de teksten. Uiteraard veel foto’s, uit de collecties van de Harlinger fotografen Hein van den Oever, Joachim de Ruijter, Dorus Breidenbach, Stefan Postema en Jaap van der Veen. En het boek bevat verwijzingen naar online materiaal. Clemens van der Zwet en Doede van der Hoek hebben opnames gemaakt met bekende kaatsers, vrijwilligers en andere nauw betrokkenen bij het Lanenkaatsen.

|Doorsturen

BuienradarAgenda