Nieuws

Kaartverkoop Toneelgroep Contact van start!

Toneelgroep Contact uit Harlingen staat vrijdag 24 en zaterdag 25 maart in het Entrepotgebouw in Harlingen met het stuk ‘Privé voor twee’, geschreven door Chapman & Freeman. Dit stuk is in het verleden onder andere gespeeld door Piet Bambergen en Rudi Falkenhagen.

De spelers vlnr: Marjan Rutkens, Marina Hager, Jaap Jaspers, Joke Schipper, Iemke-Pieter Zeijlemaker, Berry van Mierlo (regisseur), Mariëlle Bergsma en David van Mierlo. (Foto: HC - Joachim de Ruijter)

Deze Engelse komedie, vertaald door René van Vooren, speelt zich af in een luxe appartement dat bewoond wordt door een dame met zeer vrije opvattingen over huwelijk en trouw. Als haar wekelijkse liefdesschema in de war wordt geschopt door onverwachte bezoekers, moet ze met behulp van haar zus de meest vreemde capriolen uithalen om alles in goede banen te leiden.

Na enkele jaren zonder opvoering, is toneelvereniging Contact weer blij om een opvoering te mogen verzorgen voor publiek. Op zaterdag 25 maart is er zowel een middagvoorstelling (matinee, aanvang 14:00 uur) als een avondvoorstelling. De avondvoorstellingen op vrijdag 24 en zaterdag 25 maart beginnen om 20:00 uur en op beide avonden is er ook een verloting.

Een kaartje kost € 10 in de voorverkoop bij De Smulpot (Simon Stijlstraat 1). Betaling met pin is hier mogelijk. Ook kunt u kaarten bij de spelers van Toneelgroep Contact kopen of reserveren op www.toneelgroepcontactharlingen.nl. Kaarten zijn ook aan de kassa in het Entrepotgebouw te koop, mits de voorstelling niet is uitverkocht.

De toneelgroep is erg blij met de inzet van enkele vrijwilligers van Sint Nicolaassprookje Harlingen die de horeca verzorgen tijdens de voorstellingen. “Goed om te zien dat we als culturele verenigingen elkaar kunnen helpen op deze manier!”

|Doorsturen

Annet Jaspers

2023-03-03 12:17:13

Geweldig! Wij komen zeker kijken!!! 

BuienradarAgenda