Nieuws

Energiebesparing in historisch Harlingen: ontdek de kracht van zonnepanelen

Het besparen op de energiekosten is vandaag de dag fijner dan ooit. Omdat de vaste lasten hoger dan ooit zijn, is het een fijne gedachte dat je hier op een slimme manier mee om kunt gaan. Het bedrag dat je bespaart op de ene kostenpost, komt al te goed van pas om andere kosten te kunnen compenseren. Het laten plaatsen van zonnepanelen bij jou op het dak in Harlingen is in dat geval een erg logische stap om te zetten. Kom je graag wat meer te weten over deze investering voor je eigen woning? In deze blog hebben we een paar belangrijke punten van aandacht alvast voor je op een rijtje gezet.

Voor ieder type dak is er een geschikte opstelling te realiseren 

Heb je een prachtig en monumentaal pand in het centrum? Een knusse starterswoning? Of een royale woning voor het hele gezin waar je herinneringen voor het leven maakt? Voor ieder type woning - en dus ook voor ieder type dak - is er altijd een passende oplossing te vinden. Het monteren van de zonnepanelen op het dak is bij een installateur in goede handen. Je weet bijvoorbeeld altijd zeker dat het dak het gewicht van het zonnepanelen montagesysteem plat dak kan dragen. En hierdoor laat je de zonnepanelen met een gerust hart installeren bij jou op het dak.

 

Via een app zie je wat voor bedrag je bespaart

En is het zonnepanelen montagesysteem schuin dak of het systeem voor een plat dak eenmaal geïnstalleerd? Daarna ontvang je ook meteen de nodige uitleg over het gebruik van een bijbehorende app. Deze app installeer je bijvoorbeeld op je smartphone of tablet. Vervolgens zie je in één oogopslag wat voor bedrag je iedere dag, iedere maand en ieder jaar bespaart. En dat is natuurlijk wel zo leuk om te weten.

 

Laat het complete proces over aan een gespecialiseerd installatiebedrijf 

Kun je niet wachten om te starten met besparen op de energiekosten? En laat je daarom maar al te graag de beste zonnepanelen installeren bij jou op het dak? Neem dan snel een keer contact op met een installateur bij jou in de buurt. Je weet dan altijd zeker dat het complete proces hier in goede handen is. Ook voert een installateur een check uit om de staat van het dak te controleren en je ontvangt advies op maat over de beste opstelling.

|Doorsturen

BuienradarAgenda