Nieuws

Eigen zwembad in de tuin: dit spaar je ermee uit

Het is allang geen utopie meer, een zwembad in de tuin. En je hoeft hier geen grootscheepse graafwerkzaamheden voor op touw te zetten: voor minder dan 100 euro nemen je kinderen al een duik onder toeziend oog van jouzelf. Dat alleen al is een fijn gevoel, maar je spaart ook veel geld uit. 

Geen abonnementsgeld

's Zomers plonzen kinderen het liefst elke dag in het water om verkoeling te zoeken en veel volwassenen vinden het eveneens heerlijk om na een lange werkdag even te ontspannen. Wanneer je daar elke keer entree voor moet betalen, of een abonnement aanschaft, loopt dat aardig in de papieren. Klik hier voor de prijzen van een eigen opblaasbaar- of opzetzwembad en reken uit hoeveel entreekosten je uitspaart. 

 

Consumpties uit je eigen koelkast

Een dagje zwembad bestaat niet alleen uit een toegangskaartje kopen. Ter plekke biedt de kiosk consumpties aan voor flinke prijzen. Wanneer je een zwembad in de tuin hebt staan, komen die uit je eigen koelkast. Of uit de vriezer, wanneer je aan het eind van de middag de frituurpan gezellig aanzet. Afgezien daarvan is een dagje zwemmen niet meer zo'n onderneming. Zwempak uit de kast pakken, handdoekje klaarleggen en ontspannen maar. 

 

Reisgeld

Dan is er nog het reisgeld. Lang niet iedereen heeft een openbaar zwembad op loop- dan weel fietsafstand, zodat er gebruik moet worden gemaakt van het openbaar vervoer of de auto. Ook deze kosten vermijd je. Als je zelf trouwens een feestje met vrienden wilt organiseren, biedt het zwembad uitkomst in het kader van de zogeheten pool party. In sommige opzetzwembaden passen met gemak zes volwassenen, inclusief hun hapjes en drankjes. 

 

Zwembad in de gewenste vorm en maat

Op de website Top-zwembadshop.nl zie je dat de aanschaf van een eigen zwembad, in de door jou gewenste maat en vorm, snel geregeld is. Het pakket wordt bij je thuisbezorgd en het zwembad staat in no time klaar. Het vullen duurt even, maar als de kinderen uit school komen zit er met een beetje mazzel al genoeg water in. Leuke verrassing!

 

Extra tips voor besparing en hygiëne

Het zwembad hoeft niet volledig met leidingwater gevuld te worden wanneer je investeert in een watertank. Deze vangt via een dakgoot honderden liters gratis regenwater op. Verder is het zaak je zwembad schoon te houden met een betaalbare zwembadstofzuiger en een passend zeil dat je er 's nachts overheen spant. Op de een of andere manier nemen veel insecten ook een duik. Met chloortabletten maak je het water onaantrekkelijk voor andere organismen. 

 

 

|Doorsturen

Aj reclame geen journalistiek

2023-10-06 10:43:02

Aj. 
er staan weer advertorials waarvan niet duidelijk is gemaakt dat het een advertentie is.

BuienradarAgenda