Nieuws

Bewonersvereniging “Harlinga” sluit het seizoen af

Ongeveer honderd bewoners van wooncentrum “Harlinga” lieten de kans niet aan zich voorbijgaan om nog één keer voor de zomerstop gezellig bij elkaar te komen en te genieten van een overheerlijk koud buffet. 

Hoewel men gewend is, dat de gezamenlijke maaltijden altijd tiptop in orde zijn, had het team van keuken vrijwilligers voor deze gelegenheid nog eens extra uitgepakt. Het was een uitzonderlijk goed verzorgd buffet met meer dan zeven heerlijke salades. Ook aan seafood ontbrak het niet: zoute haring, garnalen, gamba’s, krab, noem maar op. Men kon te kust en te keur kiezen uit allerlei lekkernijen. Ook was er gedacht aan vers fruit, waaronder tomaat, aardbei, ananas, framboos, enz. Tot slot was er voor iedereen nog een heerlijk dessert. 

De vrijwilligers hadden het druk om een ieder tijdens het buffet van een of meerdere drankjes te voorzien. Piet Rinsma zorgde tijdens het buffet met zijn muzikale ondersteuning voor de nodige sfeer en gezelligheid. Toen voorzitter Rob de Boer van de bewonersvereniging iedere vrijwilliger had bedankt en iedereen een prettige en zonnige vakantie had gewenst, klonk een daverend applaus en lovende woorden. 

Al met al kunnen de bewoners terugkijken op een gezellige middag, waar nog lang over is nagepraat. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda