Voetbal

Volgende week actie-week bij Zeerobben

Het kan niemand ontgaan zijn maar volgende week start Zeerobben met de verkoop van de waardebonnenboekjes. Na het enorme succes van vorig jaar slaan de lokale winkeliers en horeca en Zeerobben ook dit jaar weer de handen ineen.

 

Vanaf maandag gaat de jeugd van Zeerobben de straat op. Harlingen, Midlum en Kimswerd zijn opgedeeld in maar liefs 21 wijken. Er gaan dan ook 21 teams de straat op om te proberen de waardebonnenboekjes huis-aan-huis te verkopen. Het waardebonnenboekje bevat ook dit jaar weer leuke kortingsbonnen.

 

Dit jaar zijn er maar liefst 28 deelnemers aan de actie met vele leuke aanbiedingen. En er is voor een ieder wat. Niet alleen de supermarkten Jumbo Olaf Hermus en Plus Lunenborg doen mee maar ook winkeliers als Dio Drogisterij Jurien, de Hema, Keurslager Zijlstra en Bakkerij Overzet doen mee. En natuurlijk zijn ook Top 1 Toys, Expert en Sieb’s Oliebollen weer van de partij om er maar een paar te noemen. Maar daarnaast nog veel meer deelnemers. Wie? Vanaf maandag bellen onze jeugdleden bij u aan om u te dat vertellen en vertellen ze u graag alles over de actie.

Doe mee en steun niet alleen de voetbalvereniging Zeerobben maar ook de Harlinger ondernemers.

 

|Doorsturen

BuienradarAgenda