Sport

V.V.H. Dames 1 is weer van start

Met een ruime selectie is VVH Dames 1 afgelopen vrijdag van start gegaan in de 1e klasse competitie. Ze mochten afreizen naar Blauwhuis Punt Ut om te laten zien wat voor groei ze hebben doorgemaakt afgelopen periode. Met een goeie voorbereiding op zak gingen ze met volledige overtuiging en focus op pad. 

Het waren dan ook de dames van Harlingen die het heft in handen namen. Door een constant en goed spel werd de eerste set vliegend binnengehaald met een eindstand van 9-25. Een compleet plaatje. Belangrijk voor de dames om nu de focus en scherpte vast te houden en dit spel door te zetten naar de volgende sets, iets wat de coach ze op het hart drukte. Helaas gebeurde er precies waarvoor ze gewaarschuwd werden en kwamen vrij snel op een achterstand. Het was een set waar ze continue achter de feiten aan liepen en net te laat het eigen spel weer oppakten. De set werd verloren met 25-23. De derde en vierde lieten de dames van Harlingen een gelijk spel zien. De dames hadden zich herpakt en waren weer degene die het spel in de handen hadden. Er werd nog niet op het niveau gespeeld dat de dames van Harlingen in de eerste set lieten zien. De wedstrijd werd gewonnen met 1-3 in sets. Een prima eerste wedstrijd waar ze veel uit hebben geleerd en weten waar ze de komende trainingen mee aan de slag moeten. 

De volgende wedstrijd vindt plaats op dinsdag 27 september ’22 om 20:00 uur, dit keer in de beker tegen A.V.C. ’69 DS 2. De volgende competitiewedstrijd is zaterdag 1 oktober tegen Leevoc DS 2 in de waddenhal om 17:00 uur. 

|Doorsturen

Uw reactie


BuienradarAgenda