Voetbal

Trainingen bij fc Harlingen hervat

Het was deze week fc Harlingen JO15-1 die de spits afbeet. Zij stonden als eerste weer op het trainingsveld. Trainers Evan en Jelmer hebben er weer zin in en de jongens (en meisje) ook! Later deze week volgden ook de teams van MO11, MO15, JO13 en JO14 en zien we dat alle jeugdteams langzaamaan de draad weer oppakken. 

Voor de jeugd t/m 17 jaar is de lockdown gelukkig ietsje versoepeld en dat geeft de teams iets meer ruimte om te trainen. Mocht er eerst maar tot 17.00 uur getraind worden, vanaf dinsdag 11 januari is deze tijd verlengd naar 20.00 uur. Trainen en voetballen bij fc Harlingen kan en mag dus! Meedoen? Dat kan en mag ook altijd. Meer informatie is op onze website terug te vinden. Bij alle jeugdteams zijn er duidelijke afspraken gemaakt zodat de trainingen op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden.

 

Blue Monday of stralend de dag door?

Is het maandag Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar? Nou niet bij fc Harlingen. Daar kom je stralend de dag door want dan is het voor iedereen gratis en vrijblijvend een keertje meedoen. Aanmelden gaat via jeugdvoorzitter@fc-harlingen.nlDe jongste jeugdteams hervatten vanaf maandag ook weer hun trainingen en dan lijkt het bijna alweer vanouds. Ruimte en voetbal voor alle leeftijden. 

|Doorsturen

BuienradarAgenda